някой има ли на идея от къде могат да се купят кристални стопове за 145ца или евентуално някой ако продава за какви пари ще ги даде ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
кристални стопове за 145 ?
Collapse
X
-
-
Не изглеждат зле, ама едно съм се убедил за Алфата - най-си е хубава, както си е. Виждал съм доста допълнителни манипулации по чужди коли къде винаги са ми изглеждали не на място. Моето лично мнение е, че тунинг на Алфа - по-добре не.Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от charmarioНе изглеждат зле, ама едно съм се убедил за Алфата - най-си е хубава, както си е. Виждал съм доста допълнителни манипулации по чужди коли къде винаги са ми изглеждали не на място. Моето лично мнение е, че тунинг на Алфа - по-добре не.
Подкрепям напълно. Максимума е визията на QV - джанти, прагове и антикрило. Това разбира се е моето мнение...Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПитайте Шоко, той имаше на КуВе-тоАма особено ако не е черна, по-добре не пипайте
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
ужас не ги знам тия алфи, аз съм от Иван Вазов !
моята е черна и тия кристалки как я отварят нямам думи, а за тунинг какво да ви кажа, просто опира до това как е направена. каква предница ще и направя на моята при 1ва възможност направо ще ви паднат очичките
на алфата може да и се оправи предницата значително, както и евентуално задна броня, крило също носи но според зависи от крилото и джанти. За престилките съм съгласен, че може да не се пипат. Мойте спецялно са доста хубави и големи, което много добре ще стои на друга джанта и ако се поотвори колата няма да я загрозят.
А аз съм виждал 2е алфички със кристални стопове, 1ната е в студенски пред сивия street bar, другата е една червена със запълнена човка (не ми харесва как изглежда в интерес на истината), но има кристалкии са много хубави. Та като подхванах, собственика ми каза че ги бил купил от Холандия май за 300 Евро
което е ПЪЛНО безумие или просто ми говори глупости !
145, 1.7 16V
-----------------------
Comment
-
те тая черната, която по принцип е в студентски (понастоящем иначе при Румен) е на Шокс бившатаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyте тая черната, която по принцип е в студентски
(понастоящем иначе при Румен) е на Шокс бившата)) той във форума не влиза ли, да даде малко инфо ?
145, 1.7 16V
-----------------------
Comment
-
на новия собственик ника му е QVision, но той не влиза често във форумаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment